Register

A password will be e-mailed to you.

V EA sa rozhodli nepočkať na hernú výstavu E3 a už teraz nám servírujú viacero informácií o  najnovšom prírastku do série Need for Speed.  Poznáme už aj názov – Need for Speed Payback.

Need for Speed Payback vyvíjajú švédski vývojári zo štúdia Ghost Games, ktorí sú zodpovední aj za posledný diel z roku 2015 a za Need for Speed Rivals z roku 2013.  Len nedávno lákali na nový prírastok do série záhadným screnshotom na Twitteri a oficiálne predstavenie na seba nenechalo dlho čakať. Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One zhodne 10. novembra. Toto je mierna zmena oproti minulému dielu, kedy sme na PC verziu museli čakať niekoľko mesiacov.

Podľa dostupných informácií by sa mal Need for Speed Payback výrazne priblížiť mimoriadne úspešnej filmovej sérii Fast & Furious. Príbeh budete sledovať z viacerých pohľadov. Vašu partiu totiž tvorí trio postáv – Tyler, Mac a Jess, ktorých odhaľuje už prvý trailer. Všetky tieto tri osoby spája snaha pomstiť sa kartelu The House, ktorý ovláda mesto. Prvotné špekulácie sa každopádne nepotvrdili a hra sa nebude odohrávať v Las Vegas, ale vo vymyslenom meste Fortune Valley. Autori lákajú na intenzívne lúpežné misie, epické naháňačky s políciou a, pochopiteľne, aj reálne značky áut. Hráčov určite poteší, že celá príbehová kampaň pre jedného hráča bude tentokrát dostupná aj offline. Okrem toho sa môžeme tešiť na otvorený svet a úpravu áut.

Na záver máme ešte jednu dobrú správu  pre predplatiteľov služieb EA Access alebo Origin Access. Tí budú mať totiž k dispozícii 10-hodinovú skúšobnú verziu hry už od 2. novembra. Samozrejme, už teraz sú známe predobjednávkové bonusy. Platinum Car Pack vám otvorí 5 ďalších áut a High Roller Pack zase dodatočné príbehové misie. Aj keď sa dá očakávať, že tieto balíky bude možné zakúpiť aj samostatne, zatiaľ to nie je potvrdené.

Komentuj!