Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Cenega Czech v spolupráci s Czech Arcade Vás srdečne pozýva na turnaj Injustice 2! Patříte k fanouškům bojové série Injustice, alebo máte iba súťaživú povahu a radi sa postavíte výzve? Stretnite sa s ostatnými hráči v turnaji Injustice 2 a hrajte o zaujímavé ceny!

Výherca hlavného turnaja získa 10 000 Kč z celkových prize money vo výške 15 000 Kč, unikátnu trofej v limitovanej edícii a kvalifikáciu na turnaj Injustice 2 ProSeries, ktorý sa bude konať vo Veľkej Británii, a to vrátane hradenej letenky a ubytovania. Ďalší dva výhercovia získajú vecné ceny, ako je mikina, tričko, čapica a karty.

Injustice™ 2 pokračuje v príbehu predstavenom v Injustice™: Gods Among Us. Príbeh sa odohráva v roztrieštenom univerze, kde sú všetky putá pretrhnuté a každá aliancia je vo vojne. Batman™ a jeho spojenci spoločne pracujú na opätovnom spojení jednotlivých kúskov spoločnosti, a zároveň sa púšťajú do boja s tými, čo usilujú o obnovenie Supermanovej nadvlády. Uprostred tohto chaosu sa náhle objavuje nová hrozba, ktorá môže ohroziť existenciu samotnej planéty Zem. Hráči sa rozhodnú, ku komu majú väčšiu náklonnosť. Naviac budú mať možnosť si plne prispôsobovať všetky ikonické DC postavy vďaka unikátnej a mocnej výbave, ktorú získajú behom hrania.

Turnajové zápolenie prebehne na konzolách PlayStation 4 a pozostáva z 2 kvalifikačných turnajov, ktoré sa uskutočnia online, a hlavného turnaja, ktorý sa bude konať 22. 7. 2017 v zábavnom centre FunArena v Prahe. Sledujte oficiálne stránky turnaja na injustice2.cz, kde sa dozviete viacej informácií vrátane pravidiel turnaja.

Prvý online kvalifikačný turnaj sa uskutoční 13. 6. 2017, druhý neskôr, konkrétne 24. 6. 2017.

Pravidla turnaja Injustice 2 a ďalšie dôležité informácie nájdete na oficiálnych stránkach turnaja www.injustice2.cz. Usporiadateľom akcie je Czech Arcade a Cenega Czech. Pre viac informacií o mieste konania hlavného turnaja navštívte oficiálne stránky zábavného centra Funarena.

Komentuj!