Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle už nie je iba o PC hrách a ponúka aj kvalitné mobilné balíky. Tentokrát sa ich najnovšia ponuka zaoberá hlavne plošinovkami, ktoré väčšina z nás pozná.

Balík s podtitulom Epic Platformers pre vás okrem menej známych mobilných titulov ponúka aj veľké hry známe z PC. Preto by mohol byť zaujímavý pre väčšinu z vás. Všetky hry sú však iba pre platformu Android.

Najnižšia vrstva klasicky dostupná za 1 dolár obsahuje 3 hry. Patrí sem Devious Dungeon, v ktorom si okrem skákania užijete aj RPG prvky a fantasy súboje. Devious Dungeon 2 vám ponúkne ešte viac možností v tomto koncepte a vrstvu uzatvára Eggggg – The Platform Puker. V nej sa zase pre zmenu bude pre obohatenie hrateľnosti používať zvracanie. Hlavný hrdina je totiž alergický na vajcia a vďaka tomu budete môcť stvárať niekoľko zaujímavých kúskov. Prostredná vrstva dostupná po prekonaní priemeru všetkých platieb momentálne skrýva 3 hry, avšak ešte bude časom obohatená o ďalšie tituly. Nájdete tu akčne nabitú hru Gunbrick, rovnako akčne nabitú plošinovku v retro kabáte RunGunJumpGunRETSNOM, kde si pre zmenu užijete riešenie hádaniek a odkrývanie príbehu.

Povestná čerešnička na torte prichádza v najvyššej vrstve. Za 5 dolárov môžu byť vaše ďalšie 3 hry a tentokrát ich bude poznať zrejme každý. Jedná sa totiž o veľmi úspešný hit LIMBO, ktorý na PC zaznamenal úspech už v roku 2011. Druhou hrou je emotívne dobrodružstvo dvoch bratov – Brothers, A Tale of Two Sons. Balík uzatvára plošinovka zasadená do eskimáckych kulís, Never Alone: Ki Edition. Tá v roku 2014 potešila hráčov na PC hlavne vďaka ojedinelým kultúrnym prvkom a kooperácii dvoch hráčov.

Priznajte sa, prvé 2 vrstvy vás zrejme príliš nepresvedčili, že? Tá tretia je však dostatočne nabitá a za takú cenu rozhodne zaujímavá. Hry v nej vďaka svojim koreňom na veľkých zariadeniach sľubujú plnohodnotnejší zážitok pri hraní, než je tomu často na mobiloch zvykom.

Komentuj!