Register

A password will be e-mailed to you.

Fallout 4 vyšiel v roku 2015, no záujem o tento titul neutícha dodnes. Slávna značka skrátka láka milióny hráčov po celom svete a výlet do post-apokalyptického sveta má svoje čaro. Tento víkend sa navyše môžete do Commonwealthu vypraviť úplne zadarmo. Vôbec prvýkrát je hra Fallout 4 dostupná exkluzívne pre členov Xbox Live zdarma, no na prázdno neobídu ani hráči na PC. Fallout 4 je totiž zadarmo dostupný aj na Steame. 

Fallout 4 bol veľmi očakávaným titulom, no nemožno sa tomu čudovať. Slávna značka, ktorá započala svoju existenciu pred dvadsiatimi rokmi je mimoriadne obľúbená a fanúšikovia každý diel očakávajú s veľkým nadšením. Diel s poradovým číslom štyri sa bez pochýb podaril, o čom svedčí nielen naša recenzia, ale aj hodnotenia na metacritic, ktoré sa pohybujú od 84 po 88% v závislosti od platformy. Pokiaľ ste však doteraz čaro tejto série, prípadne spomínaného dielu neokúsili, teraz máte ideálnu príležitosť.

Xbox One trial verzia bude prístupná do pondelku, 29. mája. Konkrétny čas ukončenia akcie je 8:59 dopoludnia, dovtedy môžete hrať bez obmedzenia. Trial na Steame bude trvať o niečo kratšie, konkrétne do nedele, 28. mája. Čas ukončenia akcie je 22:00 nášho času.

Ak vás hra zaujme, určite príde vhod aj zľava na štandardnú edíciu Fallout 4, ktorú môžete získať po obmedzenú dobu zo 67 % zľavou na všetkých platformách. Pokiaľ sa rozhodnete hrať aj po bezplatnom víkende, v predaji sú zľavnené aj Season Pass a digitálna Deluxe verzia. A ak sa rozhodnete vrátiť späť do Commonwealth neskôr, všetky achievementy a váš postup hrou na vás budú čakať.

Zdroj: Bethesda, tlačová správa

Komentuj!