Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio Rockstar Games si získalo veľké množstvo fanúšikov nielen vďaka sérii Grand Theft Auto, ale aj titulmi ako Manhunt, Bully, či Red Dead Redemption. Práve Red Dead Redemption mal dostať tento rok pokračovanie, avšak autori hru oficiálne odložili.

Odklady hier sú pomerne bežné a Rockstar Games svojho času odložili aj GTA V. To isté postihlo aj Red Dead Redemption 2. Hra mala pôvodne uzrieť svetlo sveta už na jeseň 2017, avšak autori sa rozhodli ju preložiť na ďalší rok.


Dôvod preloženia je jasný. Autori chcú vytvoriť hru, ktorá bude od základov vytvorená pre novú generáciu herných konzol a tak chcú všetko doladiť tak, aby mohli hráčom priniesť čo najlepší zážitok. Dovolíme si však trochu zašpekulovať, či odklad čiastočne nesúvisí aj s blížiacim sa Far Cry 5 od Ubisoftu. Ten má mať podľa najnovších informácií taktiež westernový nádych a obe silné značky by si tak mohli vzájomne konkurovať.

V lete by sme sa o hre mali každopádne dozvedieť viac a dá sa predpokladať, že nás autori prekvapia aj nejakým novým trailerom či gameplay zábermi. Nové vydanie je predbežne stanovené na jar 2018 a zatiaľ si môžete aspoň pozrieť zopár nových screenshotov.

Zdroj: Twitter, Rockstargames

Komentuj!