Register

A password will be e-mailed to you.

Nie vždy je ponuka balíkov Humble Bundle strelou do čierneho pre bežného hráča. Tentokrát sa však obchod pochlapil a aktuálny balíček ponúka veľmi zaujímavú kombináciu hier.

Humble GameOn Bundle prichádza so zbierkou ôsmich hier rozdelených do troch úrovní, tak ako obyčajne. Jedná sa o mix rôznych hier, nie je teda spojený jednotnou témou, ako je tomu často zvykom. To však nevadí, pretože práve v takomto mixe je ešte väčšia šanca, že vás nejaká hra zaujme.

Prvá úroveň dostupná za cenu 1 dolára ponúka 3 hry. Patrí sem Worms Clan Wars, jeden z novších dielov legendárnej série taktických bojov medzi červíkmi. Taktiež tu nájdete 80 Days, zaujímavý počin známy aj z mobilných zariadení, v ktorom bude vašim cieľom prejsť okolo sveta za 80 dní ako nebojácny dobrodruh. Poslednou hrou v úrovní je Her Story, nezávislý hit spočívajúci v sledovaní záznamov z vyšetrovania a postupného skladania príbehu.

Prostredná vrstva bude vaša po prekonaní priemernej platby všetkých hráčov (súčasne okolo 5-6 dolárov). Tu nájdete legendárnu adventúru Grim Fandango Remastered, na ktorej sa okrem iných významne podieľal aj Tim Schafer. Originálnou hrou je aj The Stanley Parable, kde prežijete naozaj nečakané situácie. Broken Sword 5: The Serpent’s Curse snáď ani netreba predstavovať, jedná sa totiž o pokračovanie veľmi obľúbenej adventúrnej série. V najvyššej vrstve tentokrát získate za 10 dolárov 2 hry. Prvou je Borderlands: The Pre-Sequel, FPS založená aj na online kooperácii. Druhou hrou je ďalšia vydarená adventúra, a to Day of the Tentacle Remastered, o kvalitách ktorej svedčí aj naša recenzia. Aj v nej mal prsty známy vývojár Tim Schafer.

Podarená kombinácia, čo poviete? Vďaka nízkym cenám sa balík ako vždy oplatí, záleží tak len na ponúkaných hrách. Tentokrát sú podľa nás rozhodne zaujímavé a pokiaľ tieto tituly ešte nevlastníte, určite sa oplatí ich zadováženie.

Komentuj!