Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology Ltd dnes zdôraznila kľúčovú technológiu špeciálne navrhnutú pre reproduktory Sound BlasterX Kratos S5 a S3 nazvanú BlasterX Acoustic Engine. Softvér s technológiou BlasterX Acoustic Engine je navhrnutý tak, aby vylepšil zvukový zážitok užívateľa PC vďaka výkonným 2.1 reproduktorom na úplne novú úroveň v hrách, filmoch a hudbe.

Kratos S5: Softvér Sound Blaster Connect s technológiou BlasterX Acoustic Engine Pro

Ak počítač užívateľa nedisponuje špeciálnou zvukovou kartou, nemajte obavy. Kratos S5 s USB pripojením umožní užívateľom zažiť digitálny bezstratový zvuk a vyššiu úroveň zvukového realizmu s pohlcujúcim virtuálnym 7.1 priestorovým zvukom, jasnejšími signálmi a zvýraznením basov pomocou technológie BlasterX Acoustic Engine Pro nachádzajúcej sa v softvérovom balíku BlasterX Acoustic Engine Pro pre PC.

 

Softvér Sound Blaster Connect je vybavený aj prednastavenými zvukovými profilmi pre špičkové herné tituly akými sú Call of Duty™, Counter-Strike™ a Battlefield 1™, ktoré zdokonaľujú zvukové signály v každej hre na nové úrovne realizmu, pohltenia do hry a určenia presnosti polohy. Užívatelia si tiež môžu profily prispôsobovať podľa ich obľúbeného obsahu pre dokonalý herný zvukový zážitok. Taktiež je možné vyladiť svetelné efekty reproduktorov Kratos S5, aby vytvorili perfektný herný priestor. Sound Blaster Connect je k dispozícii aj pre najnovšie zariadenia Sound BlasterX Pro-Gaming s podsvietením Aurora Reactive, ako sú podmonitorový audio systém Katana, presná herná myš Siege M04 a mechanická klávesnica Vanguard K08.

Sound Blaster Connect ovládanie pre osvetlenie Aurora Reactive

 

 

Dostupné pre Windows®, plne prispôsobiteľný softvér Sound Blaster Connect poskytuje užívateľom plnú kontrolu nad svojim produktom, vďaka dobre zorganizovanému a ľahko použiteľnému rozhraniu, ktoré umožňuje jednoduchý prístup a výber funkcií a vylepšení, ktoré ponúka.

Sound Blaster Connect Panel

Sound Blaster Connect panel dáva užívateľom prehľad o ich všetkých zvukových a vizuálnych nastaveniach, kde si môžu zároveň jednoducho zobraziť aktuálne a často používané nastavenia alebo si ich rýchlo prispôsobiť podľa potreby.

Sound Blaster Connect Panel

Technológie BlasterX Acoustic Engine

Každá zo zvukových možností, vrátane prednastavených titulov je poháňaná technológiou BlasterX Acoustic Engine:

  • Immersion (pohltenie) umožňuje užívateľom vychutnať si skutočný zvuk s prirodzeným zmyslom pre hĺbku zvuku, priestrannosť a priestorové efekty z daného obsahu.
  • Crystalizer umožňuje užívateľom počuť zvuk tak, ako ho pôvodne autor alebo zvukový dizajnér hry vytvoril s obnovenými zvukovými detailami, ktoré sa kvôli kompresii stratili.
  • Smart Volume minimalizuje náhle zmeny hlasitosti. Zvoľte automatickú normalizáciu hlasitosti podľa vášho prehrávania alebo inteligentne znížte hlasitosť pre neskoré nočné seansy.
  • Dialog+ zdokonaľuje hlasy vo filmoch, hudbe a hrách pre ešte jasnejší dialóg. Počujte rozhovor cez skladbu a okolité šumy.

Prispôsobiteľné nastavenia BlasterX Acoustic Engine

 Vylepšenia a efekty hlasovej komunikácie

Sound Blaster Connect je vybavený celou radou hlasových vylepšení, ako sú technológia CrystalVoice pre zdokonalenú komunikáciu v hre. Používatelia si môžu tiež zmeniť hlas, toto je obzvlášť užitočné, keď si užívateľ pripojí slúchadlá alebo mikrofón k reproduktorom Kratos S5 prostredníctvom ľahko prístupného ovládača zvuku.

  • Noise Reduction (redukcia hluku) eliminuje nežiadúci hluk na pozadí počas komunikácie v hre.
  • Acoustic Echo Cancellation (rušenie akustickej ozveny) eliminuje ozveny pre zníženie rušenia počas hry

Hlasové vylepšenia

  • Voice Morph umožňujú užívateľom vychutnať si zábavu zmenou ich hlasu na rôzne postavy priamo počas hrania hry, game castingu alebo nahrávania.

Voice Morph možnosti

Nastaviteľné podsvietenie

Užívatelia si môžu vybrať alebo prispôsobiť RGB podsvietenie podľa nálady alebo priestoru.

Ovládanie podsvietenia Aurora Reactive pre Kratos S5

 

BlasterX Acoustic Engine Lite pre Kratos S3

Užívatelia reproduktorov Kratos S3 si môžu vychutnať celý rad predvolených herných profilov pomocou softvéru BlasterX Acoustic Engine Lite. Používatelia si môžu vybrať z piatich predvolených herných žánrov a vybrať si aj optimálne zvukové prostredie pre danú hru a vychutnať si hranie hier so všetkými optimalizáciami reproduktora.

Stiahnite si technológiu  BlasterX Acoustic Engine

Softvér Sound Blaster Connect pre reproduktory Kratos S5 nájdete tu www.creative.com/kratoss5.  Softvér BlasterX Acoustic Engine Lite pre reproduktory Kratos S3 si môžete stiahnuť tu www.creative.com/kratoss3.

Cena a dostupnosť

Sound BlasterX Kratos S5 a Kratos S3 sú dostupné za nasledovné odporúčané ceny:

  • Sound BlasterX Kratos S5 EUR 159.99
  • Sound BlasterX Kratos S3 EUR 89.99

Pre viac informácií o dostupnosti reproduktorov vo vašej krajine a o celej sérii Sound BlasterX Pro-Gaming, navštívte prosím webovú stránku BlasterX.com.

Komentuj!