Register

A password will be e-mailed to you.

Hra Sang-Froid je už istý čas zadarmo na Steame, ale v týchto dňoch bola uvoľnená zadarmo aj na GOGu, kde si ju môžete stiahnuť bez akéhokoľvek DRM obmedzenia. Sang-Froid: Tales of Werewolves zaujala už pri svojom vydaní v roku 2013 svojim rozprávkovo ladeným príbehom a najmä faktom, že bola vydareným mixom rôznych herných žánrov.

Akčná stratégia Sang-Froid: Tales of Werewolves sa odohráva v 19. storočí v Kanade, ktorú však obývajú aj vlkolaci. V takomto prostredí sa rozvíja príbeh dvoch rozhádaných bratov, ktorí sú v istej chvíli prinútení odložiť svoj vzájomný spor. Musia sa totiž vydať sa za záchranou svojej sestry, o ktorú usiluje samotný diabol. V celkovo dvadsiatych leveloch sa stretnete asi s desiatimi dôležitými postavami, ktoré intrigujú, plánujú alebo aj varia elixíry lásky.

Po hernej stránke Sang-Froid trochu pripomína štýl tower defense, alebo aj hru Orcs Must Die!. Dôležitým aspektom hrateľnosti je striedanie dna a noci, pretože cez deň sa odohráva príprava obranných mechanizmov a pascí alebo hľadanie ciest. V noci sa pre zmenu kamera presunie zo strategického pohľadu zhora za chrbát zvoleného hrdinu a všetky cez deň vykonané prípravy sa musia zúročiť v hektickom boji s vlnami nepriateľských kreatúr. Ich nápor je každú noc silnejší a je stále náročnejšie ich prežiť. Samozrejme však silnejú aj hrdinovia, ktorí v bojoch získavajú skúsenosti, ktoré môžete zúročiť v rôznych vylepšeniach z talentového stromu.

Komentuj!