Register

A password will be e-mailed to you.

Tak ako každý rok, ani rok 2017 nie je žiadnou výnimkou a Konami potvrdilo nový diel série PES, Pro Evolution Soccer 2018. Čo nás čaká  v tejto simulácii futbalu a kedy sa na ňu môžeme tešiť?

Japonský vydávateľ Konami oficiálne potvrdil ďalšie pokračovanie ich populárnej futbalovej série, pričom rovno stanoviliaj dátum vydania. Pro Evolution Soccer 2018 vyjde 14. septembra 2017 a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Tento dátum nie je nijak zvlášť prekvapivý, nakoľko aj predošlé dva diely vyšli vo veľmi podobnom termíne. Už teraz sa tak môžeme tešiť na ďalšiu kvalitnú porciu futbalu.

Okrem dátumu sme sa dozvedeli, že hra bude obsahovať mnohé herné vylepšenia, ako nové osvetlenie, taktiež nás neminú ani nové animácie, prepracované modely hráčov a to najmä v oblasti tváre. V Pro Evolution Soccer 2018 sa dočkáme aj strategického driblovania, ktorý pomôže hráčovi k väčšej kontrole lopty ako aj v súboji o loptu. Konami taktiež ponúknu aj nový kooperatívny režim. PES League bude obsahovať aj nový režim nazvaný myClub, Random Selection Match a Online Co-Op. Ten má fungovať na báze hrania 2v2 či 3v3, pričom bude obsahovať aj podporu pre ďalšieho lokálneho hráča. Na obale sa majú objaviť hráči Barcelony, ktorý taktiež úradujú aj v teaseri. Okrem teaseru autori zverejnili aj nové screenshoty.

Komentuj!