Register

A password will be e-mailed to you.

Minuloročný diel F1 2016 dopadol viac, ako dobre. Dôkazom je aj naša recenzia, kde si titul vyslúžil veľmi pekné hodnotenie. Rok sa s rokom zišiel a britské štúdio Codemasters ohlásilo nový diel, F1 2017.

Hlavnou novinkou, respektíve návratom budú historické monoposty, ktoré v posledných dvoch ročníkoch chýbali. Pokiaľ budete mať chuť zajazdiť si na formulách, ktoré ešte pod kapotou mali skutočné “monštrá”, tak potom je F1 2017 pre vás. Momentálne vieme o troch monopostoch, konkrétne ide o McLaren MP4/4 pretekárov Alaina Prosta a Ayrtona Senny (sezóna 1988), Williams FW14B prekárov Nigela Mansella a Riccarda Patresa (sezóna 1992) a Ferrari F2002, ktorý výborne slúžil Michaelovi Schumacherovi a Rubensovi Barrichellovi. Prvý spomínaný historický monopost McLaren MP4/4 z roku 1988 bude bonusom pre hráčov, ktorí si hru predobjednajú, zvyšok hráčov bude môcť získať monopost dodatočne, avšak za poplatok.

V hre celkovo bude prítomných dvanásť historických monopostov. Codemasters starostlivo vyberali tie najikonickejšie a najúspešnejšie monoposty z posledných tridsiatich rokov tohto športu. Ich využívanie nebude nijako obmedzené, takže si s nimi budete môcť zajazdiť ako v kariére, tak i v multiplayerových režimoch.

Vylepšení sa dočká aj kariérny režim. Okrem klasických pretekov budete počas sezóny dostávať pozvánky na špeciálne preteky, kde sa bude pretekať práve v historických monopostoch. Okruhy by mali byť dostupné v štyroch alternatívnych verziách a pribudnú aj nové herné možnosti. Okrem toho do hry pribudne aj úplne nový režim Championships. Vyzerá to tak, že Codemasters nezaspali na vavrínoch a budú chcieť nový ročník F1 vylepšiť v každom ohľade.

Okrem oznamovacieho traileru sme sa dozvedeli aj dátum vydania, ktorý bol stanovený na 25. augusta 2017. Titul dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokiaľ vlastníte Nintendo Switch a chceli by ste si zajazdiť aj na tejto konzole, musíme vás sklamať, na toto zariadenia sa F1 2017 zatiaľ neplánuje.

Zdroj: Codies Blog

Komentuj!