Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio Bloober Team je hráčom známe hlavne vďaka vydarenej hororovej hre Layers of Fear. Tvorcovia pochopiteľne svoj úspešný žáner hororovej adventúry neopúšťajú a momentálne pracujú na svojom novom projekte s názvom Observer.

Na rozdiel od klasickejšieho hororu Layers of Fear sa má Observer odohrávať v cyberpunkovej verzii východnej Európy. A tak sa namiesto skúmania duše utrápeného maliara v starej viktoriánskej vile ujmeme úlohy policajta Dana, ktorý s pomocou svojich schopností hackuje fóbie svojich klientov.
Vývojári zatiaľ nezverejnili veľa podrobnosti o svojej novej hre. Hru prvýkrát predstavili počas výstavy E3 2016 a odvtedy vypustili zopár videí, ktoré aspoň čiastočne naznačujú o čom  nakoniec Observer bude…

“Zameriavame sa hlavne na prepracovaný príbeh, podávaný cez herné prostredie.” nechal sa počuť vývojár Rafal Basaj, Takže pokiaľ máte radi cyberpunk a zároveň aj hororový žáner, hra by mohla byť určená práve pre vás. My vám ponúkame videá z hry, vrátane nedávno vypusteného teaser traileru.

Komentuj!