Register

A password will be e-mailed to you.

Stúdio Ubisoft si dalo v roku 2016 prestávku od série Assassin’s Creed. Tento rok by sme sa však mali dočkať nového dielu a je akési verejné tajomstvo, že Ubisoft na ďalšom pokračovaní naozaj pracuje. Ako sa však bude volať nový diel a v čom sa bude líšiť od predchádzajúcich ?

Každoročné vydávanie značky Assassin’s Creed si vyžiadalo svoju daň. Hráči jej začali vyčítať stereotyp a začali byť unavení materiálom, čo prinútilo herné štúdio Ubisoft zamyslieť sa nad jej ďalším smerovaním. Minulý rok sme sa tak nedočkali žiadneho plnohodnotného dielu a miesto mu uvoľnila filmová verzia, ktorá však neuspela úplne podľa očakávaní. Tento rok by však už mal patriť novej časti tejto rozsiahlej série. Jej podtitul by však nemal znieť Empire, ako sa kedysi uvažovalo ale Origins. S týmto tvrdením prišiel server WWG, pričom podľa dostupných informácií sa mala táto údajne najväčšia časť odohrávať v starovekom Egypte a vžiť by sme mali rovno do dvoch hrdinov – muža a ženu, ako aj v Assassin’s Creed: Syndicate. Hra by mala klásť väčší dôraz na prieskum a celkovo poskytovať väčšiu voľnosť v riešeniach rôznych situácií. Podľa nových informácií by sa mali vrátiť aj bitky na mori a taktiež je možné by malo byť možné aj cestovanie mimo Egypta – mimo iné by sme mali navštíviť aj Grécko.

Ubisoft zatiaľ nič z toho oficiálne nepotvrdil, no malo by sa  tak stať už čoskoro a to priamo na E3, ktorá začína 13 júna 2017. Myslíte, že návrat k začiatkom a avizovaná menšia linearita môže sérii pomôcť?

Komentuj!