Register

A password will be e-mailed to you.

Kolekcia prvých troch dobrodružstiev Crasha Bandicoot v remastrovanej podobe vychádza už koncom budúceho mesiaca. My sa jej už nevieme dočkať a podobne je na tom určite veľká skupina hráčov. Tejto skutočnosti si musia byť dobre vedomé aj štúdio Vicarious Visions, kde Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vzniká, a preto titul opäť pripomínajú novým gameplay videom.

Tentokrát sa pozrieme na level Sewer or Later pochádzajúci z Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back. Je už asi zbytočné dookola omieľať, že Crashovi to v novej podobe pristane a moderný vzhľad mu svedčí. Dôležitejšie bude, ako sa autorom podarí popasovať s hrateľnosťou, no samotné štúdio Naughty Dog, ktoré Crasha priviedlo k životu bolo s rozpracovanou verziou spokojné, takže sa pravdepodobne nemusíme obávať. Nebudeme však chodiť okolo horúcej kaše, poďme rovno na nové video.

Pre porovnanie ešte pripájame video, ktoré porovnáva pôvodnú verziu s remasterom. Čo poviete na prácu vývojárov zo štúdia Vicarious Visions, môže byť? Pokiaľ si chcete o hre prečítať viac, prípadne sa pozrieť na gameplay videá z iných úrovní, zamierte na tento odkaz.

Komentuj!