Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by nepoznal Outlast. Počin malého kanadského nezávislého štúdia Red Barrels dokázal v roku 2013 nadchnúť hráčov na PC, pričom si o nič horšie neviedol ani v nasledovných rokoch na ďalších platformách. Už dlhšie sa čakalo na regulérne pokračovanie, keďže DLC nazvané Whistleblower bolo iba menšou “náplasťou”.

Roky čakania sú však u konca, keďže tento týždeň v utorok, konkrétne 25. apríla očakávaný Outlast II konečne vyšiel. Prvé recenzie naznačili, že Red Barrels nesklamali ani tentokrát, i keď do pôvodného konceptu nepridali nič extra nové. Načo však “opravovať” niečo, čo funguje, všakže? Hráči na Steame sú však viac ako spokojní, keďže hre zatiaľ v priemere udelili hodnotenie 9 z 10 (z celkového počtu 1577 je 91% recenzií kladných). Naša recenzia je už v príprave a dorazí čoskoro, dočkáte sa jej v najbližších dňoch. Skôr než sa tak stane vám však v spolupráci s internetovým obchodom Kinguin prinášame súťaž o PC verziu (Steam) tohto titulu.

Druhý diel Outlastu sa zo sanatória presunul na arizonský vidiek, kam hlavný hrdina Blake Langermann odchádza spolu so svojou ženou Lynn natočiť reportáž o záhadnej vražde tehotnej ženy. Ihneď v úvode sa však veci skomplikujú a vrtuľník, v ktorom cestujete sa za podivných okolností zrúti k zemi. Po prebudení Blake zisťuje, že je jeho žena preč a pilota zase nájde ukrižovaného neďaleko. Lynn hrozí veľké nebezpečenstvo, pretože náboženskí fanatici vedení Sullivanom Knothom s ňou majú nekalé úmysly. To však nie je jediné nebezpečenstvo číhajúce v tme. Naháňačka tak môže opäť začať!

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné dať na Facebooku verejne zdieľať status odkazujúci na súťaž, taktiež dať na súťažný status like a do komentáru napíšte, čo sa vám na sérii Outlast najviac páči. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a pracovníci internetového obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 27. apríla 2017 do 30. apríla (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Za poskytnutie titulu Outlast II do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!