Register

A password will be e-mailed to you.

Už o pár dní vychádza hororová hra Outlast II. Pred samotným vydaním nám autori ukazujú 2 nové videá, ako aj nové obrázky zachytávajúce desivú atmosféru tohto mrazivého hororu. Ak ste sa ešte nerozhodli či hru vyskúšať, nové videá možno zmenia váš názor.

Hororových hier je ako šafranu, avšak len menšie percento patrí medzi tie úspešnejšie. Tento rok sme už mali možnosť okúsiť kvalitnú hororovú hru Resident Evil VII: biohazard, ktorý dokázal zaujať parádnym príbehom a mrazivou atmosférou. Onedlho herný priemysel poctí ďalšia hororová hra s názvom Outlast II. Herné štúdio Red Barrels nám v roku 2013 prinieslo zaujímavý hororový zážitok, ktorý si získal srdcia mnohých hráčov, a taktiež aj recenzentov. Po zhruba 4 rokoch nám Red Barrels prináša Outlast II a ten nám pripomína aj cez nové zábery.

Ak ste nehrali ani prvý diel, nemajte obavy, autori totiž predstavili aj kolekciu s názvom Outlast Trinity, v ktorej nájdete prvú časť hry Outlast, DLC s názvom Outlast: Whistleblower a rovno aj Outlast II. Outlast II vychádza 25. apríla 2017 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One, no a o tri dni neskôr v našich končinách vyjde aj spomínaná kolekcia Outlast Trinity. Tá však bude dostupná iba pre konzoly PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!