Register

A password will be e-mailed to you.

Counter-Strike: Global Offensive sa stále drží na najvyšších priečkach čo sa týka progamingu ale aj popularity. Denne sa mu totiž venuje viac ako 500 000 hráčov.  Avšak ako všetci dobre vieme aj táto hra postupne starne. Valve hodlá tento fakt zmeniť.

Nový lesk dostane Counter-Strike už toto leto. Pravdepodobne nepôjde o drastické zmeny po hernej stránke, skôr sa len trocha naleští povrch. Valve sľubuje plynulejší chod, pravdepodobne plnú podporu 64-bitových systémov a krajšiu grafiku. Na druhej strane, po prechode na Source Engine 2 môžu hráči pocítiť menšie zmeny.

Hlavný rozdiel medzi prvým a druhým enginom spočíva vo využití odlišného fyzikálneho modelu. Predošlý engine používa už značne starší Havok engine, kdežto nová verzia počíta fyziku podľa Rubikonu. To môže mať hlavne za následok iný  pohyb hráčov a iné správanie sa granátov či dymu po dymovniciach. Okrem týchto vychytávok update ponúkne aj deštrukciu prostredia. Samozrejme, v rámci normy, prebúravanie stien asi tak skoro neuvidíme.

S týmto updatom samozrejme prichádzajú aj fanmapy v podobe operácií.  Bude sa jednať o de_thrill, cs_agency, de_shipped, de_lite, de_blackgold, de_austria a cs_insertion.  Rozhodne to trocha oživí matchmaking, škoda len že iba na obmedzenú dobu.  Nuž nám neostáva len dúfať, že nový update prinesie pohodlný herný zážitok, ktorý hru viac nepokazí ako opraví.

 

Komentuj!