Register

A password will be e-mailed to you.

Opäť sa nás snaží jeden z digitálnych predajcov hier potešiť milým darčekom. Tentokrát sa jedná o staršiu, menej známu futuristickú stratégiu Galactic Civilizations, ktorú ponúka úplne zadarmo.

Americké vývojárske štúdio Stardock Entertainment spozná iba málokto z vás, svojich fanúšikov však zásobujú stratégiami už vyše desaťročie. Takmer na začiatku ich púte, v roku 2003, však stála hra Galactic Civilizations – vesmírna ťahová 4X stratégia pripomínajúca legendárny Master of Orion. Chopíte sa v nej kontroly nad vybranou rasou a váš cieľ je jednoduchý – ovládnuť celú galaxiu. Toho môžete po vzore kultového predchodcu dosiahnuť viacerými spôsobmi a k slovu sa tak dostane prieskum, diplomacia, výskum a aj boj s ostatnými rasami. Jednoducho sa pripravte na dlhé hodiny prepracovanej zábavy. A ako sa hovorí – darovanému koňovi na zuby nepozeraj.

Ak máte záujem, hru môžete získať spolu s datadiskom Altarian Prophecy na stránkach obchodu Humble Bundle, ktorý ponúka ultimátnu edíciu v rámci propagácie svojho nového balíka. Keď už tam teda budete, rovno si môžete pozrieť celý balík vesmírnych stratégií. Link na hru zadarmo nájdete až za ponukou, takže minimálne letmý pohľad jej venovať môžete.

Komentuj!