Register

A password will be e-mailed to you.

V poslednom marcovom dni sa na poli hier stihla udiať ešte jedna dôležitá vec. Tou bolo oznámenie Total War: Warhammer 2. Čo o ňom prezradili tvorcovia z Creative Assembly? 

Bolo by naivné domnievať sa, že výborná stratégia Total War: Warhammer sa nedočká pokračovania. A to nakoniec naozaj príde. Očakávané oznámenie sprevádzal aj announcement trailer, ktorý ukázal okrem kvalitného CGI aj stret troch frakcií – vysokých a temných elfov a rasu jašterov vedenú Lordom Mazdamundim. O štvrtej rase zatiaľ štúdio mlčí.

S oznámením prišlo aj zopár nových informácií. Ako bolo ukázané aj v samotnom traileri, každá rasa ma záujem dostať sa k masívnym vírom stúpajúcim k oblohe, ktoré vznikli preletom kométy Sotek cez atmosféru. Tie budú zrejme zdrojom nejakého druhu energie. Samotné bitky sa budú odohrávať na plániach Lustrie, Ulthuanz, Neggarothu a Southlands. Creative Assembly prisľúbili aj spojenie oboch dielov do jedného celku, respektíve ich kampaňových máp. Do niekoľkých týždňov po vydaní by mala byť v novej časti dostupná mapa prvého dielu, avšak len pre hráčov, ktorí budú vlastniť obe hry. Ak sa vám však táto fúzia nepozdáva, stále budete mať možnosť hrať obe mapy oddelene. Total War: Warhammer 2 by mal byť dostupný už tento rok a my už vieme, že nebude posledným v tejto strategickej sérií .

Komentuj!