Register

A password will be e-mailed to you.

O remaku dnes už legendárneho druhého dielu Tomb Raider sa hovorí už nejakú dobu, no až teraz nám tvorcovia ponúkli pohľad na finálnu verziu úplne prvého levelu prostredníctvom krátkeho videa a pridali hneď niekoľko nových in-game screenshotov.

Na začiatok treba povedať, že remake by mal bežať na Unreal Engine 4 a už teraz vyzerá veľmi dobre. Ide o remake vo vizuálom štýle Tomb Raider: Anniversary, takže sa len mierne upraví dizajn levelov a skrášli grafický kabátik hry. Z poskytnutého videa to zatiaľ vyzerá tak, že fanúšikovia si dávajú naozaj poriadne záležať a aktívne sa snažia vylepšiť pre mnohých najlegendárnejší diel ságy o archeologičke menom Lara Croft.

Aj z videa je zrejmé, že hra nebude využívať hrateľnostné prvky z najnovších dielov Tomb Raidera, za ktorými stojí Square Enix ale naopak čerpá inšpiráciu zo spomínaného Anniversary. Hra zatiaľ vyzerá veľmi dobre, no je jasné, že kým bude kompletne dokončená, tak ju ešte čaká dlhá cesta.  Autori k tomuto “promo videu” pripojili aj pár obrázkov, z ktorých si ukážeme tie najzaujímavejšie.

A aby ste tvorcom verili, že to myslia vážne, v jednom z ich starších postov pripojili aj prepracovanú zvučku z pôvodnej hry. Čo dodať. Asi len, že im do budúcna želáme veľa šťastia a úspechov pri práci a dúfame, že im tento projekt Square Enix nakoniec nezruší v jednej z finálnych fáz.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky