Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Bungie bola počas predošlých konzolových generácií známa najmä vďaka sérii Halo. Neskôr chceli vyskúšať niečo nové, a tak sa rozhodli, že vytvoria Destiny. Prvý diel vyšiel v roku 2014, pričom odvtedy hra dostáva v rozličných intervaloch nové prídavky. Už dlhšie sme vedeli, že Bungie pripravujú aj regulérny druhý diel, ktorý bol počas včerajšieho dňa oficiálne oznámený.

O Destiny 2 sa už dlhšie povrávalo, pričom iba nedávno sa na verejnosť dostal plagát, ktorý láka na dátum 8. september 2017 (mimochodom, prvý diel vyšiel 9. septembra 2014, takže to bude skoro na deň presne 3 roky).  Nakoľko spomínaný plagát odhalil existenciu hry a aj dátum vydania, spoločnosť Bungie na oficiálnom Destiny The Game Twitter účte počas včerajšku hru oficiálne oznámila.

Čo je však horšia informácia, okrem pripojeného tweetu sme sa nedozvedeli vôbec nič ďalšie. Nedostali sme žiadne screenshoty a ani trailer. Vyzerá to tak, že k oznámeniu došlo o niečo skôr, než Bungie pôvodne chcelo, no vzhľadom na vzniknutú situáciu už nebolo na čo čakať. Tešíte sa, že Destiny konečne dostane pokračovanie, alebo vás tento titul necháva chladných?

Zdroj: Twitter

Komentuj!