Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Call of Duty stihla za svoju existenciu zamieriť do rôznych časových období. Mohli sme si tak zabojovať na frontoch druhej svetovej vojny, vo Vietname, no nechýbali ani moderné vojnové konflikty a najnovšie aj budúcnosť. Pokračovanie pripravované na tento rok by sa však malo vrátiť ku koreňom série, takže by sme sa po dlhšej dobe mali pozrieť do druhej svetovej vojny.

V poslednej dobe sa o pokračovaní Call of Duty začína čoraz častejšie špekulovať. Jedna skupina hráčov tvrdí, že hra konečne zamieri späť do najznámejšieho vojnového konfliktu v dejinách ľudstva, ďalšia skupina tipuje Vietnam, no máme tu aj takých čo tvrdia, že Call of Duty zostane v budúcnosti, prípadne prítomnosti. Najnovší únik však viac – menej potvrdzuje dohady o tom, že ak Activision hlási návrat ku koreňom, tak to myslí vážne.

Nové plagáty a steelbooky, ktoré unikli na verejnosť odhaľujú, že tohtoročné Call of Duty by malo niesť jednoduchý, no výstižný podtitul WWII. O únik sa vraj postarala osoba, ktorá je veľmi blízka štúdiu Sledgehammer Games, ktoré na tohtoročnom Call of Duty už dlhší čas pracuje. Či je to pravda, alebo sa jedná o falošný poplach zatiaľ nie je zrejmé, no momentálne nie je veľa dôvodov, prečo pochybovať. Samotný Activision vo svojej finančnej správe potvrdil, že sa tohtoročný diel ich najziskovejšej značky vráti ku koreňom. A kde séria začala svoju existenciu? No predsa v druhej svetovej vojne.

Na druhej strane, s informáciami ako prvý prišiel YouTube kanál s názvom TheFamilyVideoGamers, ktorý ma aktuálne niečo málo cez 420 subscriberov. Priniesť takúto informáciu môže predstavovať pekný spôsob, ako sa zviditeľniť, čo v nás trochu vzbudzuje podozrenie.

Nebudeme však súdiť popredu, počkáme radšej na oficiálne oznámenie. Každopádne, my budeme iba radi, ak sa tieto informácie potvrdia. Na záver ešte pripájame spomínané steelbooky, ktoré by mali byť súčasťou nadštandardných edícií titulu. Aký je váš názor? Budete za návrat do minulosti radi ako my, alebo máte radšej Call of Duty moderné, prípadne futuristické vojnové konflikty?

Zdroj: vg247, Polygon

Komentuj!