Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio Naughty Dog nám minulý rok prinieslo štvrtú časť hernej série Uncharted na PS4.  Nebola to avšak jediná vec, ktorú nám tvorcovia predstavili. Okrem teaseru na The Last Of Us Part II nám autori ukázali aj samostatné DLC pre hru Uncharted s názvom Uncharted: The Lost Legacy a boli zverejnené aj nové informácie o hre. Čo všetko nás teda čaká v prídavku The Lost Legacy?

Hra Uncharted: The Lost Legacy sa bude odohrávať na juhu Indie. Hra má obsahovať veľké a rozmanité krajiny, ktoré budeme môcť preskúmavať, a taktiež nás na každom rohu čaká nejaké prekvapenie. Chloe Frazer a Nadine Ross sa v tejto časti hry spoja svoje sily, aj keď to s nimi nebude vždy jednoduché. Občasné hádky či nezhody nebudú výnimkou, avšak ich spolupráca je nevyhnutná. Dej sa odohráva pol roka až rok po udalostiach hry Uncharted 4: A Thief’s End, pričom Uncharted: The Lost Legacy sa začína počas hľadania neoceniteľnej relikvie s názvom Tusk Of Ganesh.

Charakter Chloe je diametrálne odlišný od charakteru Nadine. Kým Chloe je spontánna a impulzívna, Nadine je jej pravý opak. Čo sa týka hrateľnosti, tu môžeme čakať klasiku v podobe Uncharted 4: A Thief’s End, avšak v tomto rozšírení Naughty Dog zapracoval aj na nejakých zmenách či novinkách. V Uncharted: The Lost Legacy nám autori poskytnú väčšiu hernú plochu a taktiež väčšiu slobodu. Ako aj v predchádzajúcich častiach tejto hernej série, tak aj v The Lost Legacy nás čakajú rôzne hádanky, prestrelky, skryté poklady, taktiež rôzne prostredia ako hory, džungle, chrámy…

V predchádzajúcich častiach Nathan Drake používal svoj denník, avšak Chloe bude používať svoj mobil značky Sony. Hra nám taktiež ponúkne možnosť odomykať uzavreté chrámy. No ak ste dúfali, že v Uncharted: The Lost Legacy stretnete Nathana Drakea, tak tu vás sklameme. Ten sa v hre neobjaví.

Komentuj!