Register

A password will be e-mailed to you.

Veľký úspech Destiny vopred zaručoval pokračovanie tejto značky a od začiatku bolo len otázkou času, kedy Bungie v spolupráci s firmou Activision oznámi pokračovanie. Najnovšie to vyzerá tak, že oznámenie druhého dielu je už za rohom. 

Značka Destiny bola komerčne mimoriadne úspešná a to, samozrejme, stroj na peniaze, akým Activision nepochybne je, nemohlo nechať chladným. Ako vieme, Destiny 2 už je vo vývoji nejaký ten piatok, avšak projekt sa zrušil pre následný reštart. Momentálne sa však zdá, že oznámenie je skutočne na spadnutie. Diskusný server NeoGAF sa totiž dostal k “uniknutému” plagátu určenému pre talianský trh, pričom okrem artworku Guardianov obsahoval aj dátum 8. september. Ten najskôr indikuje deň, kedy by hra mala byť dostupná na trhu. Pred vydaním však najskôr prebehne betatest, ako je to v dnešnej dobe zvykom. Pravosť plagátu potvrdil aj Danie Ahmad na svojom Twitterovom účte. K pravosti plagátu pribalil aj novinku o prednostnom prístupe majiteľov PlayStation 4 do betatestu. Snímku spomínaného plagátu nájdete nižšie.

Samozrejme, celú túto kauzu je potrebné brať s nadhľadom, keďže dátumy vydania sa neustále posúvajú, a taktiež stále chýba oficiálne vyjadrenie od Activisionu či Bungie.  No snáď sa ho dočkáme už čoskoro.

Komentuj!