Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio People Can Fly v roku 2011 prinieslo zaujímavú FPS akciu s názvom Bulletstorm. Hra si získala pozornosť najmä svojou brutalitou a i v recenziách si viedla celkom slušne, avšak s predajmi to bolo už o niečo horšie. Dočkáme sa pokračovania?

Ak ste Bulletstorm hrali, tak určite viete, o čo v tejto first-person strieľačke šlo. Po príbehovej stránke z& nejednalo o nič veľkolepé, skôr naopak. Hre jednoznačne dominovalo zabíjanie nepriateľov, a to čo najrozličnejšími spôsobmi a s rôznymi zbraňami. Ak ste hru nehrali, nezúfajte, pretože už 7. apríla 2017 vychádza Bullestorm: Full Clip Edition, ktorá samozrejme obsahuje vylepšené textúry, nové úrovne, no a čo je zaujímavé – taktiež vám dá možnosť hrať aj za ikonickú postavu, ktorej meno hovorí za všetko. Reč nie je o nikom inom ako o populárnom Duke Nukemovi.

Nedávno sa však na internete objavila správa, že pokračovanie tejto FPS by vôbec nemuselo byť nereálne. Všetko však, pochopiteľne, záleží na predajoch samotného “remasteru”, keďže o pôvodnú verziu nebol až tak veľký záujem a Epic Games si od tejto značky sľubovalo oveľa viac. Nám teda neostáva nič iné, iba čakať či Full Clip Edition uspeje u hráčov. Želali by ste si pokračovanie tejto zábavnej FPS?

Komentuj!