Register

A password will be e-mailed to you.

Mnohí z nás obľubujú kreslené americké seriály ako Simpsonovci, Family Guy a taktiež Futurama to nielen vďaka pekným farebným animáciám, no najmä satirickému humoru zo života. Seriálová Futurama sa neustále potýkala s viacerými ťažkosťami, no nakoniec sa v roku 2013 dočkala plnohodnotného ukončenia. O svoje obľúbené animované postavičky však tak úplne neprídeme. Na naše mobilné zariadenia totiž prichádza hra s názvom Futurama: World of Tomorrow.

Na hre sa podieľa viacero tvorcov, medzi ktorými nesmú chýbať ani samotný Matt Groening či David X. Cohen. V najbližšej dobe by sme sa s veľkou pravdepodobnosťou mali tešiť na hutné informácie o tomto pripravovanom titule, no už teraz je nám jasné, že tvorcovia sa budú snažiť využiť seriálový vizuál. Hra výjde na App Store, Google Play a Amazon Appstore.

Matt X. Cohen o hre povedal:

Futurama je späť, väčšia a lepšia než kedykoľvek predtým! Alebo možno menšia a stále rovnako dobrá. Ale aj tak, je späť! Máme kompletne nové príbehy od pôvodných scenáristov, hercov aj animátorov. Toto bude skutočný Futurama zážitok.

Seriál Futurama dokázal priniesť do našich životov skvelé odľahčenie a vďaka nemu sme mohli aspoň na chvíľu vypustiť všetky naše starosti. Teraz budeme mať možnosť tak učiniť na našich mobiloch, ktoré máme neustále po ruke. Je to skvelý ťah a tvorcovia veria, že hra nadchne milióny fanúšikov. Neostáva nám nič iné len dúfať, že budú mať pravdu a Futurama sa vráti vo veľkom štýle.

Komentuj!