Register

A password will be e-mailed to you.

Aj keď medzi PC a konzolovou komunitou často vidieť žabo-myšie vojny a málokto zo svojho tábora prizná výhody toho druhého, všetci dobre vieme že aj hráči hrajúci výhradne na PC, by radi okúsili exkluzivity výhradne vydané pre PlayStation 4 či jej starších bratov. Najnovšie informácie nás privádzajú bližšie k tejto skutočnosti.

PS Now je služba predplatiteľov, ktorá umožňuje streamovať hry z PlayStation na PC. Aktuálne je v ponuke cez 400 PS2 a PS3 titulov, ktoré môžete hrať v rámci tejto služby Samozrejme, medzi nimi je i mnoho exkluzivít staršieho dáta, avšak čoskoro ponuku rozšíria aj hry z PlayStation 4. Bude to Nioh, Uncharted 4 alebo Horizon Zero Dawn? Sony je v súčasnej dobe dosť skúpa na informácie o nadchádzajúcich exkluzivitách a vlastne ani vymenované neboli potvrdené.

Samozrejme, v budúcnosti nemusí nutne ísť o exkluzívne tituly pre konzoly, no samozrejme o tie bude najväčší záujem. PC hráči sú aktuálne asi najsmutnejší z nemožnosti hrať Red Dead Redemption. Momentálne PS4 podporuje hranie na PC pomocou streamu cez aplikáciu PS4 Remote Play. Takže ak sa obávate nízkej kvality potenciálneho hrania, vaše obavy nie sú na mieste. Táto služba funguje v rámci možností výborne, takže o technickú stránku veci je postarané.

Avšak je tento príjemný bonus hoden vašich peňazí? Bude to zrejme veľmi individuálne avšak správny hráč by svoj zoznam prejdených titulov nemal limitovať iba na jednu platformu. Z nášho pohľadu táto služba rozhodne stojí za pokus.

Komentuj!