Register

A password will be e-mailed to you.

Double Fine Productions, ktorý sú známi hrami ako Psychonauts alebo Broken Age nám už budúci mesiac prinesú plnohodnotný remaster adventúrnej klasiky Full Throttle.

Hra príde už 18. apríla a bude dostupná na PC, PS4 a PS Vita. Autori zároveň sľubujú, že pôjde o kompletne prepracovanú hru. To znamená, že dostaneme novú remastrovanú grafiku, hudbu aj zvuk a samozrejme ako to  pri remastroch býva dostaneme aj zjednodušené ovládanie. A nakoľko je to hra od Double Fine, tak nesmie chýbať ani komentár samotných vývojárov, ktorý málokedy chýba v ich produkcii. Ak sa chcete pozrieť na ich predošlý remaster, nazrite do našej recenzie titulu Day of the Tentacle Remastered, kde Double Fine oživili ďalšiu svoju legendárnu adventúru.

Full Throtle Remastered chce taktiež zaujať klasicky ručne kreslenými a 3D artworkami, ktoré by mali byť vo vysokom rozlíšení. Z traileru je však zjavné, že autori sa snažia len mierne zlepšiť vizuál hry a dostať tak, dnes už z pohľadu starších hráčov kultovú hru, do povedomia mladšej generácií hráčov. Či sa im to podarilo, môžete posúdiť z nasledujúceho traileru sami.

V súvislosti s tým, že hra vychádza už budúci mesiac, autori spustili exkluzívne predobjendávky na GOG.com k čomu bolo pripojené aj promo video. Hra je aktuálne dostupná za symbolickú cenu 15€ pričom práve môžete využiť špeciálnu zľavu a hru získať za 11,99€ a k hre získať aj GOG bonusy.

Komentuj!