Register

A password will be e-mailed to you.

Friday the 13th, respektíve Piatok trinásteho pozná každý správny fanúšik hororových béčiek. Táto legendárna séria dala svetu Jason Voorheesa, ktorý je jeden z najznámejších filmových zabijakov. Už dlhšiu dobu vzniká na motívy filmu herná adaptácia, ktorá sa počas uplynulých dní na výstave PAX East opäť pripomenula novým videom. A jedno mu uprieť nemožno, Jason je v ňom v prvotriednej forme!

Titul Friday the 13th: The Game mal vyjsť už minulý rok, avšak autori sa rozhodli pre odklad, aby do hry pribudla aj singleplayerová kampaň. Hlavným ťahákom však i napriek tomu má byť asymetrický multiplayer, kde jedna skupina hráčov bude ovládať Jasonove potenciálne obete, no a ďalší hráč si už zahrá za samotného Voorheesa. Dôležitá bude kooperácia hráčov, keďže ako jednotlivci nebudú maž proti tejto vraždiacej mašine vôbec žiadnu šancu. Ak by ste sa predsa len rozhodli pomerať si silu s Jasonom jeden na jedného, pravdepodobne dopadnete ako mládež v nasledovnom videu s veľmi jednoduchým, no príhodným názvom “Killer”.

Kedy presne Friday the 13th: The Game konečne vyjde zatiaľ nevieme, vydanie vraj zdržujú certifikácie na konzolách. Čo však autorom bráni vydať hru v predstihu na PC je otázne…

Zdroj: GameSpot

Komentuj!