Register

A password will be e-mailed to you.

Na návrat Crasha Bandicoota sa teší veľmi veľa hráčov. Autori tohto remastru, Vicarious Visions si túto skutočnosť veľmi dobre uvedomujú, a preto nás začínajú čoraz častejšie zásobovať novými informáciami a videami. Tentokrát tu máme gameplay video, ktoré nám ukazuje, ako bude v modernom prevední vyzerať úroveň Hang Eight pochádzajúca z Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back.

Kolekcia Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dozaista patrí medzi naočakávanejšie hry tohto roka, aspoň teda pre majiteľov PlayStation 4. Zatiaľ síce nevieme, či sa Crash časom neobjaví aj na Xboxe a PC, no 30. júna sa určite dočkajú iba priaznivci konzoly od spoločnosti Sony.

Nové video sa objavilo včera popoludní a dáva nám celkom peknú predstavu o tom, že aj druhý diel bude prerobený s úctou k originálu. Dobrou správou je, že aj soundtrack zostal verný svojej predlohe, i keď je nahraný nanovo. Veď sa presvedčte sami na nasledovnom videu.

Pre porovnanie ešte pripájame video zachytené z pôvodného titulu. Čo poviete, podarilo sa novým autorom zachovať atmosféru originálu?

Zostáva rozlúsknuť poslednú otázku, a to ako bude v modernom prevedení vyzerať Crash Bandicoot 3: Warped. Snáď sa to dozvieme už čoskoro.

Komentuj!