Register

A password will be e-mailed to you.

Približne pred rokom sa väčšina fanúšikov hier nevedela dočkať  očakávaného titulu Tom Clancy’s The Division. Ten sľuboval nový a prevratný prístup k taktickým prvkom v tomto žánri. Dnes už môžeme pokojne konštatovať, že v tomto ohľade hra skôr sklamala. Počas svojej cesty vývojári pridali do hry veľa nového obsahu a ako sa zdá, ani v tomto roku Ubisoft nechce zabudnúť na svojich fanúšikov. Spoločnosť včera zverejnila prvé informácie týkajúce plánov do budúcnosti pre túto hru.  Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo všetko nám prináša Ubisoft pri príležitosti osláv prvého roku hry Tom Clancy’s The Division.

Ak sa prihlásite do hry od 9. marca do 16. marca, môžete si vybrať špeciálnu odmenu v podobe nového oslavného gesta vášho agenta. A čo je hlavné, dostanete 200 premium kreditov, ktoré môžete utratiť podľa vašej chuti. A to zďaleka nie je všetko. Do 11. marca budú môcť všetci hráči získať za plnenie dôležitých úloh dvojnásobné odmeny. Ak sa pripojíte do hry 11. marca, bude na vás čakať event s dvojnásobným počtom takzvaných Field Proficiency Cache. Tieto bonusy predstavujú podľa slov výtvarného riaditeľa Juliana Gerightyho z štúdia Massive Entertainment oslavu prvého roku hry, pričom štúdio už premýšľa nad tým, ako bezplatne podporovať hru v ďalšom roku pre všetkých fanúšikov.

V pláne sú dve expanzie hry, ktorých názvy zatiaľ nepoznáme. Tá prvá by mala obsahovať systém eventov, ktoré budú poskytovať hráčom aktivity okorenené rôznymi modifikáciami, rebríčkami, alebo možnosťou získať dekoratívne predmety. Do hry by mali pribudnúť nové odmeny za plnenie krátkodobých a dlhodobých  úloh, ktoré Gerighty popisuje ako „interné achievementy”.

V porovnaní s prvou expanziou, o tej druhej nemáme momentálne žiadne bližšie informácie. Môžeme iba predpokladať, že podobne ako v prvom balíku pôjde o nový obsah podobného typu. Nezostáva nám nič iné iba počkať si na to, čo všetko si nakoniec budeme môcť vyskúšať v samotnej hre.

Komentuj!