Register

A password will be e-mailed to you.

Legendárne FPS značky sa postupne vracajú do svetla reflektorov a ďalším prírastkom bude Quake Champions, pokračovanie veľmi známej série. Pre nedočkavcov bola oznámená uzavretá beta, do ktorej sa musíte zaregistrovať.

Bethesda s pravidelnosťou oživuje zvučné mená, ktoré ale počas rokov pomaly zapadli do zabudnutia. Po obnovení Wolfensteina a Dooma tu máme Quake Champions, ktorý bol oznámený na minuloročnej výstave E3. Štvrtý diel, ktorý nadväzoval na záver dvojky, vyšiel ešte v roku 2005 a nebol ani od vývojárov z id Software. Mnohí z nás však zrejme s nostalgiou spomínajú hlavne na vynikajúci multiplayerový Quake III Arena, a presne v rovnakom duchu by sa mal niesť najnovší diel. Podieľajú sa na ňom priamo vývojári z id Software.

Už o niekoľko týždňov by mal byť spustený uzavretý beta test očakávanej akcie a vy máte šancu byť jeho súčasťou. Stačí sa prihlásiť na stránke hry a s trochou šťastia si vývojári vyberú práve vás. O hre toho zatiaľ vieme žalostne málo, mala by sa však ukázať na pripravovanej akcii PAX East v Bostone už tento víkend. Údajne bude k dispozícii aj hrateľná ukážka hry, takže na dodatočné informácie snáď nebudeme čakať dlho.

Komentuj!