Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Ghost Recon nie je na hernej scéne žiaden nováčik. Prvý diel sa objavil pred šestnástimi rokmi, čo už je naozaj dlhá doba. Za ostatné roky sa táto séria od pôvodnej vízie mierne transformovala, no jej obľúbenosť je i tak vysoká. Iba včera vyšiel najnovší diel s názvom Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, no a vy si o túto pecku môžete zasúťažiť.

V spolupráci s internetovým obchodom Kinguin sme si pre vás pripravili súťaž o digitálnu PC verziu (Uplay). Najnovší príspevok dlhoročnej série hráčom zavedie do Bolívie, ktorú sužujú miestne kartely. Tu sa k slovu dostávate vy, aby ste túto krajinu očistili od zla a pomohli zlepšiť život miestnych obyvateľov. Hru si môžete užiť ako vlk samotár, no tá pravá zábava prichádza až v kooperácii s ďalšími hráčmi. Prvé recenzie naznačujú, že sa titul podaril, takže nepremeškajte šancu a skúste šťastie, za to nič nedáte 😉

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné na našom Facebooku dať verejne zdieľať status so súťažou, a taktiež dať na súťažný status like. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk, ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 08. marca 2017 do 12. marca, 23:59 hod.. Výhercu zverejníme v nasledovný deň.

Za poskytnutie titulu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!