Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes vychádza očakávaná open-world akcia Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Niektoré zahraničné médiá sa už s hráčmi podelili o svoje verdikty, ktoré hovoria celkom jasne – Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands stojí za pozornosť.

Hoci je zatiaľ recenzií pomenej, nemožno sa tomu veľmi čudovať. Svet tohto titulu je totiž skutočne obrovský a preskúmať možnosti, ktoré ponúka zaberie celkom veľkú porciu času. My už sme sa do recenzovania pustili taktiež, no verdikt vynesieme až vtedy, keď sa nám podarí komplexne preskúmať možnosti hry.

Nič nám však nebráni v tom, aby sme sa pozreli na známky, ktoré si hra odnáša zo zahraničia.

Mnoho veľkých magazínov ešte recenzie nevydalo, no ako môžete vidieť, hodnotenia sa zatiaľ pohybujú od 70% do 90%. Podľa všetkého to vyzerá tak, že nám Ubisoft naservíroval “osmičkovú” hru. Či je to na tak očakávaný titul dosť, alebo predsa len málo sa už musíte rozhodnúť sami. Pokiaľ však túžite po open-world akcii, ktorú si zahráte v kooperácii so svojimi priateľmi, titul Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands by mal byť dobrou voľbou. Ak si chcete o hre prečítať viac, zamierte na tento odkaz, nájdete tam napríklad naše dojmy z beta testu, hardwarové požiadavky a pod..

Komentuj!