Register

A password will be e-mailed to you.

Nintendo je okrem Maria, Luigiho, Donkey Konga a mnohých ďalších postavičiek dozaista späté aj so Zeldou. Séria, ktorá si svoju premiéru odbila pred 31 rokmi titulom The Legend of Zelda na Family Computer Disk System. Omnoho dôležitejšie však bolo vydanie tohto titulu na dnes už legendárny NES (Nintendo Entertainment System). Dnes sa Link, hlavný hrdina série opäť vracia v hre The Legend of Zelda: Breath of the Wild, aby pomohol princeznej Zelde a zachránil svet pred zničením.

Pokiaľ ste už čítali našu recenziu na Horizon Zero Dawn tak viete, že ide o titul, ktorý bude kandidovať na to najlepšie z roku 2017. Nová Zelda je však podľa hodnotení na Metacritic dokonca ešte lepším titulom, keďže Horizon Zero Dawn si tam aktuálne drží priemer hodnotení na 88%, no pri novej Zelde svieti až 98%. Jediný problém, ktorý hru podľa našich zahraničných kolegov trápi, je občasný pokles framerate, no našťastie sa tak nikdy nestáva na dôležitých miestach.

My sme si The Legend of Zelda: Breath of the Wild vyskúšali minulý týždeň na pre-launch evente Nintenda v Prahe (dojmy od Daniela nájdete tu, moje zase na tomto odkaze) a hoci sme s hrou strávili iba veľmi krátky čas, za tú dobu nám stihlo toto dobrodružstvo učarovať. Pokiaľ doma máte Nintendo Wii U, alebo sa chystáte kúpiť Nintendo Switch, všetko nasvedčuje tomu, že by ste si The Legend of Zelda: Breath of the Wild nemali nechať ujsť. Názory hovoria jasne, máme tu jednu z najlepších hier všetkých čias.

Komentuj!