Register

A password will be e-mailed to you.

Iba včera skončila súťaž o hru Sniper Elite 4 a my už pre vás máme ďalšiu. Tentokrát si však nezahráme o hru, ale o tematické darčeky k For Honor. Čo konkrétne môžete vyhrať?

V spolupráci so spoločnosťou Playman, ktorá je oficiálnym distribútorom For Honor pre Slovensko a Česko tu máme súťaž o špeciálne predmety, ktoré sú tematicky spracované práve k novej značke francúzskeho Ubisoftu. Vyzerá to tak, že sa For Honor vydaril, o čo svedčia priemerné hodnotenia na Metacritic, ktoré sa pohybujú od 78% po 82% v závislosti od platformy. Hoci to možno nie sú čísla, ktoré by skutočne ohúrili, no i tak sa jedná o potenciálnu značku, ktorá sa pre Ubisoft môže do budúcna stať kľúčovou. Iba treba vyladiť nedostatky, ktorými trpí prvý diel.

Súťažiť môžete o nasledovné ceny:

  1. Tričko (veľkosť L) + čokoláda + kľúčenka + podšálky + plagát
  2. Tričko (veľkosť L) + čokoláda + kľúčenka + podšálky + plagát
  3. Čokoláda + kľúčenka + podšálky + plagát

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné na našom Facebooku dať zdieľať status so súťažou, a taktiež dať na súťažný status like. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tieto ceny takmer bez námahy.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk, ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 22. februára 2016 do 26. februára, 23:59 hod.. Výhercov zverejníme v nasledujúci deň (t.j. v pondelok, 27. februára), vo večerných hodinách.

Za poskytnutie vecí do súťaže ďakujeme spoločnosti

Komentuj!