Register

A password will be e-mailed to you.

Značka Halo je jedným z dôvodov, prečo si ľudia kupujú konzoly Xbox. Okrem hlavnej série, ktorá sa zaraďuje medzi strieľačky z prvej osoby je tu aj strategická odnož, ktorá sa doposiaľ dočkala jedného dielu. Pokračovanie vychádza už dnes a my sa pozrime na prvé hodnotenia tohto titulu. Ako si v nich Halo Wars 2 vedie?

V podstate platí, že ak ste očakávali kvalitný prírastok do Halo série, v tom prípade by vás hra nemala sklamať. Dejovo sa titul odohráva v roku 2559, a teda 28 rokov po udalostiach prvého dielu Halo Wars a tesne po udalostiach zatiaľ posledného dielu hlavnej série, Halo 5: Guardians. Hoci sa medzi hodnoteniami nájdu aj nižšie známky, prevažujú známky od 80% vyššie, čo hovorí samo za seba. My už hru taktiež testujeme a určite vás naša recenzia neminie. Pokiaľ však príde náš verdikt sa pozrite, aké známky hre udelili naši zahraniční kolegovia.

Ako si môžete všimnúť, okrem magazínov ako Destructoid, GamesRadar+, tie najznámejšie mená v čele s IGN, Polygonom a pod. ešte svoje verdikty nevyriekli. Bude zaujímavé sledovať, ako sa hre bude dariť, nakoľko stratégií je na konzolách skutočne málo a fanúšikovia po podobných hrách volajú celkom pravidelne. Na záver iba pripomíname, že Halo Wars 2 si budete môcť zahrať od dnešného dňa na platformách Xbox One a PC. Hra podporuje funkciu Xbox Play Anywhere, takže ak si zakúpite digitálnu verziu pre jednu platformu, okamžite získate zadarmo kópiu aj pre tú druhú.

Komentuj!