Register

A password will be e-mailed to you.

Horizon Zero Dawn je jedna z najočakávanejších hier pre konzolu PlayStation a tohto roka celkovo. Hra síce oficiálne vychádza až 28. februára a v Európe dokonca až 1. marca, avšak zahraničné média dostali hru v predstihu, aby mohli hráčom potvrdiť to, o čom sa všade hovorilo – táto hra je must have titul pre majiteľov PlayStation 4.

Dnes o 9:00 padlo embargo na recenzie očakávanej novinky od Guerilla Games, tvorcov série Killzone. Viac-menej sa očakávalo, že hodnotenia budú vysoké, no teraz to máme čierne na bielom. Väčšina hodnotení sa pohybuje nad 85%, no samozrejme sa nájdu aj nižšie čísla, tak to ostatne býva vždy. Treba však poznamenať, že jediný známy magazín, ktorý siahol po hodnotení nižšom ako 80% je Destructoid, zvyšné nižšie hodnotenia udelili menej známe magazíny (čo samozrejme žiadnym spôsobom nereflektuje ich vážnosť). Podľa doterajších slov však ide o úžasné a strhujúce dobrodružstvo, ktoré by nemal minúť žiaden priaznivec kvalitných hier. Guerilla Games sa podarilo vytvoriť svoj doposiaľ najlepší titul, o čom svedčia aj nasledovné čísla.

Giant Bomb – 100

Twinfinite – 100

PlayStation LifeStyle – 100

XGN – 97

Polygon – 95

Playstation Universe – 95

God is a Geek – 95

IGN – 93

Game Revolution – 90

Forbes – 90

Push Square – 90

GameSpot – 90

Game Informer – 88

CGMagazine – 85

TheSixthAxis – 80

Attack of the Fanboy – 80

Destructoid – 75

Digitally Downloaded – 70

Naša recenzia vás určite neminie, podľa informácií od kuriérskej služby by sme mali hru dostať do rúk zajtra. Ešte pred vyrieknutím verdiktu vám určite prinesieme aj prvé dojmy. Ak máte nejaké otázky, pokojne ich napíšte do komentárov na Facebooku, v prvých dojmoch sa pokúsime na niektoré z nich odpovedať. Ešte jedna otázka na záver, aké hodnotenia ste očakávali vy?

Komentuj!