Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Sniper Elite od britského štúdia Rebellion je tu s nami už od roku 2005, kedy svetlo sveta uzrel prvý diel. Na pomerne dlhých sedem rokov si však potom Karl Fairburne dal prestávku, aby sa vrátil v pokračovaní / remaku s názvom Sniper Elite V2. Od tej doby sa Sniper Elite vracia na scénu so železnou pravidelnosťou, pričom sériu rozšírili aj stand-alone prídavky nazvané Nazi Zombie Army. Iba pred pár dňami vyšiel Sniper Elite 4, no a my si dnes o tento titul zasúťažíme.

V spolupráci s internetovým obchodom Kinguin sme si pre vás pripravili súťaž o digitálnu PC verziu (Steam gift) titulu Sniper Elite 4. V tretej časti Karl Fairburne robil vrásky na čele nacistom v Afrike, no v najnovšom pokračovaní sa hlavný hrdina presúva do Talianska. Nechýbajú obľúbené prvky, ako röntgenové zásahy, bullet time, testicle shot a po novom tu máme obrovské misie, ktoré vám môžu zabrať viac, ako hodinu. Pokiaľ chcete o tomto titule zistiť viac, určite zamierte na tento odkaz, nájdete tam všetko potrebné.

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné na našom Facebooku dať zdieľať status so súťažou, a taktiež dať na súťažný status like. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk, ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 17. februára 2017 do 21. februára, 12:00 hod.. Výhercu zverejníme v rovnaký deň, vo večerných hodinách.

Za poskytnutie titulu Sniper Elite 4 do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!