Register

A password will be e-mailed to you.

O hre Get Even pravdepodobne väčšina z vás ešte nepočula, respektíve na ňu zabudla. Po prvý krát došlo k oznámeniu tohto titulu v roku 2014, kedy poľské štúdio Farm 51 predstavilo Get Even ešte ako akčnú hru. Hra síce prešla zásadnými zmenami, no konečne je pripravená na vydanie.

Get Even sa pretransformoval z akčnej strieľačky na psychologický horor, čo znie celkom zaujímavo, nakoľko je tento žáner momentálne v kurze. Poliaci navyše horory robiť vedia, o čom svedčí napríklad minuloročný výlet do mysle tak trochu šialeného maliara menom Layers of Fear. Hoci bude Get Even odlišná hra, no ak by sa kvalitou dokázala Layers of Fear aspoň priblížiť, čaká nás zaujímavý počin.

V hlavnej úlohe sa predstaví Cole Black, ktorý sa prebudí v opustenom blázinci. Problémom bude to, že sa nepamätá na nič okrem toho, že chcel zachrániť mladé dievča opásané bombou. Cole však bude mať k dispozícii špeciálne zariadenie, vďaka ktorému sa bude môcť ponoriť do svojich spomienok a tým odhaliť, čo predchádzalo jeho prebudeniu v blázinci.

Ak vás Get Even zaujalo, zapíšte si dátum 26. máj, práve v tento deň hra vyjde pre PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na záver ešte pripájame niekoľko screenshotov, ktoré boli uvoľnené spolu s dátumom vydania a vyššie priloženým trailerom.

Zdroj: Dualshockers, Tlačová správa

Komentuj!