Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový obchod GOG nás občas prekvapí zaujímavým výpredajom. Stalo sa tak aj nedávno, kedy nám pri príležitosti sviatku svätého Valentína priniesol akciu, v ktorej nájdete iba tie najžiadanejšie hry. Akcia však nemá dlhé trvanie, preto sa radšej poponáhľajte.

Výpredaj je nazvaný From Wishlists, With Love a už podľa názvu zrejme veľmi dobre tušíte, čo je jeho obsahom. GOG prešiel celú databázu používateľov a zozbieral všetky dáta o zoznamoch želaní každého jednotlivca. Následne vznikol zoznam tých najžiadanejších. Za zlacnené ceny si tak môžete kúpiť vyše 55 položiek, po ktorých hráči najviac túžia.

V takomto prípade je naozaj veľmi ťažké vybrať iba niekoľko z nich. Asi nikoho neprekvapí, že sa v zozname nachádza aj tretí Zaklínač, ktorý je k dispozícii v GOTY edícii za doteraz najnižšiu cenu v oficiálnej distribúcii. Môže byť váš za rovných 24,99 eur. Okrem GOTY edície je však možné zakúpiť aj jednotlivé datadisky. Ďalším zaujímavým kandidátom je nezávislý hit Darkest Dungeon, ktorý si vás určite získa svojou temnou atmosférou iba za 9,49 eur. Titul s temným a strašidelným prostredím je aj SOMA. Tento počin od známeho štúdia Frictional Games získate iba za 9,29 eur. Fanúšikom old-school hrateľnosti odporúčame dať šancu hre Wasteland 2, ktorá stojí sympatických 13,19 eur. Ak je váš rozpočet menší, nezúfajte. Kvalitné tituly nájdete aj za pár korún. Za 1,39 eur nájdete napríklad System Shock: Enhanced Edition alebo Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura.

Samozrejme, spomenuté hry sú iba špička ľadovca a kvalitou oplýva každý titul v ponuke. Pre všetky zľavy zamierte rovno na stránku obchodu. Urobte tak čo najskôr, pretože akcia končí už 20. februára.

Komentuj!