Register

A password will be e-mailed to you.

Slovenských hier nie je až tak veľa, o to viac by sme si mali vážiť každú snahu. Loria vyzerá zaujímavo a sľubuje návrat do minulosti, kedy žáner real-time stratégií zažíval svoj rozkvet. Dokonca hráčom ponúka aj hrateľné demo.

Asi každý z nás si pamätá stratégie zo série Warcraft. Časom sa z nich jednoznačne stala legenda a uvedomujú si to aj autori stojaci za hrou Loria. Svojim titulom chcú totiž naviazať práve na ich úspechy a pri prezeraní záberov z hry si určite spomeniete práve na podarenú strategickú sériu od Blizzardu. Čakajú nás dve hrateľné rasy, ľudia a tzv. “chaos”. Autori okrem iného sľubujú zaujímavý príbeh s dlhou singleplayer kampaňou, levelovací systém hrdinov, rôzne prostredia a taktiež vylepšenú umelú inteligenciu. HUD je takmer totožný s tretím dielom Warcraftu, čo nemusí byť na škodu.

Momentálne autori bojujú o priazeň hráčov na Steam Greenlight. Svoj hlas im môžete daj aj vy. Okrem toho si tam môžete prezrieť ďalšie videá a obrázky z chystanej hry. Vydanie je plánované na koniec tohto roku a zatiaľ si môžete zahrať demo, ktoré je prístupné zo stránky hry.

Komentuj!