Register

A password will be e-mailed to you.

HyperX®, divízia spoločnosti Kingston® Technology Company, Inc., dnes oznámila uvedenie svojej novej mechanickej hernej klávesnice HyperX Alloy FPS na český a slovenský trh. Plnohodnotná mechanická klávesnica sa hrdí tým, že na stole zaberá minimum miesta a ponecháva čo najviac priestoru pre veľké pohyby myšou. Klávesnica HyperX Alloy FPS je osadená mechanickými spínačmi Cherry® MX Blue, ktoré poskytujú hmatovú odozvu i výkon potrebný na profesionálne hranie eSports, čím umožní hráčom vydať zo seba maximum.

Klávesnica HyperX Alloy FPS má rám postavený z pevnej oceľovej zliatiny, osadený Cherry MX Blue spínačmi a podsvietený HyperX červeným LED svetlom so šiestimi režimami podsvietenia (vrátane vlastného nastavenia). Klávesnica má tiež Game mode, ktorý vypína systémové klávesy (napríklad Windows), aby sa predišlo prerušeniu hry ich nechceným stlačením. Ďalej klávesnica podporuje 100% anti-ghosting systém a plný N-Key rollover, preto nezáleží aký počet kláves a v akom poradí stlačíte, všetky budú zaznamenané bez chyby. Táto flexibilná a výkonná klávesnica má ako pridanú hodnotu jednoducho dostupný USB nabíjací port, ktorý je k dispozícii na hornej hrane klávesnice. HyperX Alloy FPS je tiež dodávaný s náhradnými klávesmi WSAD a 1234 v červenej farbe, má odpojiteľný kábel na pripojenie do počítača a mäkké puzdro pre transport a skladovanie klávesnice pri presúvaní – napríklad na turnaje.

HyperX Alloy FPS prisl.

„Po rozsiahlom výskume a po stovkách hodín testov v hrách sme v HyperX vyvinuli úplne od základov mechanickú klávesnicu, ktorá vydrží aj tú najintenzívnejšiu hru. Z toho dôvodu má klávesnica minimalistické rozmery, čo je dôležité najmä pre hráčov FPS hier. S pevným rámom z oceľovej zliatiny a Cherry MX Blue spínačmi je táto klávesnica stavaná až na 50 miliónov úderov na každé tlačidlo,“ povedal Edward Baily, business manager HyperX. „Hráči FPS titulov ako CS: GO alebo Overwatch ocenia jej minimalistický vzhľad a zároveň pevnú konštrukciu, čo dáva hráčom viac miesta na stole pre zložité pohyby myšou.“

HyperX Alloy FPS krabica front

Jedným z eSport tímov, s ktorými HyperX spolupracuje, je aj Echo Fox, vlastnený Rickom Foxom, bývalým profesionálnym basketbalovým hráčom za Los Angles Lakers. Hráč CS:GO Sean “sG@res” Gares z Echo Fox otestoval novú klávesnicu a povedal o nej: „HyperX Alloy FPS je pre mňa perfektná, pretože má so Cherry MX Blue spínačmi vynikajúcu odozvu, je kompaktná a extrémne odolná. Vyhovoval mi tiež odpojiteľný kábel pro pripojenie k počítaču a pretože som často na cestách a vítam aj USB konektor na nabíjanie telefónu.“

Značka HyperX intenzívne podporuje eSport a hernú komunitu. Vyvíja preto produkty určené špecificky pre FPS hry – mimo iné aj headset HyperX Cloud Revolver, ktorý má skvelý štúdiový zvuk a umožňuje hráčom lokalizovať protihráčov pomocou priestorového zvuku, zvyšuje pohodlie a výkony v hrách. Nová klávesnica HyperX Alloy FPS je oficiálnou klávesnicou pre Intel Extreme Masters a bude používaná v herných eventoch Intel Showcase celej 11. sezóny. Alloy FPS odporúčajú tiež top herné organizácie ako NaVi Gaming, Echo Fox a Hell Raisers.

HyperX Alloy FPS klavesnica

Cena a dostupnosť

HyperX Alloy FPS Gaming Keyboard je už dostupná v sieti kamenných a internetových obchodov v Čechách a na Slovensku za s odporúčanú maloobchodnú cenu 129,99€ (3199 Kč). Klávesnica sa dodáva so štandardnou dvojročnou zárukou a priamou zákazníckou podporou od HyperX.

Komentuj!