Register

A password will be e-mailed to you.

Máme dobrú správu pre všetkých milovníkov automobilových hier. Codemasters z čistého neba oznamujú nový titul a tým nemôže byť nič iné, než DiRT 4. Dokonca už aj stanovili mesiac vydania.

Špekulovalo sa, že po Dirt Rally sa vývojári z Codemasters venujú inej hre, tí však iba nedávno však oznámili, že sa jedná o DiRT 4. Pri tejto príležitosti zverejnili aj trailer a na svojom blogu sa s nami podelili o pomerne dosť informácií. Tou hlavnou je, že hra vyjde počas júna 2017 pre PC, PS4 a Xbox One.

Keby sme mali zájsť do väčších podrobností, dozvieme sa toho však oveľa viac. Najnovšie pokračovanie by malo budovať na základoch, ktoré nastolil Dirt Rally. Zároveň by však malo ponúknuť aj arkádovejší režim viac podobný starším číslovaným dielom. Medzi hernými módmi nájdeme klasické rally, k tomu licencovaný FIA WRX šampionát a novinkou budú aj buginy a trucky.

Najväčšou novinkou by však mal byť systém “Your Stage”, ktorý sa postará o automatické generovanie nových tratí. Hráč bude zadávať iba parametre trate a systém mu automaticky vygeneruje trať, ktorú môže následne aj zdielať. Okrem toho sa na vývoji podieľali aj profesionálni pretekári Kris Meeke a Petter Solberg, ktorí s vývojármi pracovali na ovládaní auta. Prizvaní boli aj ďalší profesionáli, ktorých budete neustále počuť v samotnej hre. Prvým z nich je známa komentátorka Jen Horsey a druhým je taktiež veľmi známy Nicky Grist, ktorý hlásil trasu aj pre takú legendu, akou bol Colin McRae.

dirt4_buggies

Codemasters by mali až do vydania postupne zverejňovať nové informácie a nevieme ako vy, ale my sa už teraz na hru veľmi tešíme.

Komentuj!