Register

A password will be e-mailed to you.

Jedna z najočakávanejších hier tohto roku dostala iba nedávno nový trailer, v ktorom môžeme vidieť dátum vydania. Prvýkrát sa tak dozvedáme, kedy presne Prey vyjde.

Doteraz sa o Prey vedelo iba toľko, že vyjde v prvej polovici tohto kalendárneho roku. Konečne sme sa však dozvedeli, ktorý dátum si je potrebné v kalendároch zaznačiť ako deň, kedy budeme môcť s Morganom Yu (hlavný hrdina môže byť muž aj žena, voľba bude na hráčoch) začať riešiť problémy na stanici Talos 1. Ak na hru čakáte, budete musieť ešte vydržať, a to do 5. mája.

Práve o Prey sa hovorí ako o kandidátovi na hru roku, aj keď je to zatiaľ predbežné. Aj my do hry vkladáme nádeje, o čom napovedá aj fakt, že sme ju v našom článku zaradili medzi najočakávanejšie hry roku 2017. Nový trailer poskytuje ďalšie zábery na akciu na palube výskumnej stanice Talos 1. Určite vám odporúčame si ho pozrieť, nakoľko by vás mohol správne navnadiť na pripravovanú hru.

Na záver sa pre neznalých patrí poznamenať, že hru vyvíja štúdio Arkane, tvorcovia série Dishonored. Prey má však údajne na starosti úplne iný tím, no to snáď nebude prekážať. Žánrovo by sa malo jednať o mix príbehovej akcie s prvkami RPG. S rovnomenným prvým dielom vydaným v roku 2006 a ani Prey 2 (ktoré bolo nakoniec zrušené) nenájdeme v novinke žiadnu nadväznosť, keďže sa jedná o kompletný reboot značky.

Komentuj!