Register

A password will be e-mailed to you.

 Január sa pomaly, ale isto končí a presúvame sa do druhého mesiaca tohto roka. Xbox Live Gold nám vo februári 2017 opäť ponúka viacero kvalitných titulov. Čo čaká členov Xbox Live Gold na Xbox 360 a Xbox One?

Hráči Xbox One sa môžu v prvom rade tešiť na výborne hodnotený indie záležitosť s názvom Lovers in a Dangerous Spacetime. Tento titul vám ponúkne kooperáciu pre 4 hráčov, s ktorými sa vydáte na cestu naprieč galaxiou vo vesmírnej lodi, kde spolupráca bude znamenať prežitie.

Ďalší titul na Xbox One nás posadí do sedadiel rýchlych aút. Project Cars je pretekárska hra, vďaka ktorej okúsime tie najlepšie autá v rôznych tratiach pri peknej grafike, ale aj dynamickom počasí.

Na Xbox 360 a Xbox One si pre nás Microsoft pripravil vynikajúci Monkey Island 2: Special Edition, HD remake legendárnej adventúry, ktorú snáď nie je potrebné zdĺhavo komentovať.

Ďalšia hra na Xbox 360 a Xbox One nás zavedie do sveta Hviezdnych Vojen. V Star Wars: The Force Unleashed sa chopíme samotného učňa Dartha Vadera, ktorý nesie meno Starkiller. Hra sa síce nedočkala vyložených ovácií, no inak ide o zaujímavú akčnú záležitosť, ktorá by nemala sklamať fanúšikov známej ságy.

Tak čo, našli ste si v tomto výbere to svoje? Dajte nám vedieť do komentárov.

Komentuj!