Register

A password will be e-mailed to you.

O sérii Tekken určite nepočujete po prvýkrát. Ak tomu tak skutočne je, pravdepodobne ste museli žiť mimo planéty Zem, veď ide o jednu z najpopulárnejších bojoviek na trhu. Hoci vrchol táto séria (pravdepodobne) už dosiahla, každý jeden nový diel fanúšikovia vítajú s otvorenou náručou. A konečne vieme, kedy sa siedmy turnaj kráľa železnej pästi rozpúta.

Tekken 7 vo svojej podstate nie je žiadna novinka, veď hráči na herných automatoch v Japonsku už môžu tento titul hrať od marca roku 2015. Tento rok sa však konečne hra uráči zavítať na aktuálne konzoly a po prvýkrát za svoju existenciu aj na PC. A ako môžete vidieť z nasledovného tweetu, Tekken 7 vyjde 2. júna tohto roku.

Predobjednávatelia získajú rôzne bonusy, napríklad to bude postava Eliza a pre záujemcov o Xbox One verziu je tu ešte lepšia správa, vďaka spätnej kompatibilite môžete pri predobjednaní získať aj Tekken 6. Odhalenie dátumu vydania sprevádzal aj nový trailer s názvom Rage and Sorrow, ktorý poukazuje na príbehové pozadie Tekkenu 7.

Komentuj!