Register

A password will be e-mailed to you.

Bojovka Injustice: Gods Among Us od štúdia NetherRealm Studios (autori série Mortal Kombat) si od svojho debutu v roku 2013 pýtala pokračovanie. Chceli ho fanúšikovia ako bojoviek, tak i komiksov od DC, a preto sa nemožno čudovať tomu, že minulý tok počas júna došlo k oznámenie Injustice 2. A tentokrát pôjde do tuhého…

Pokiaľ by ste si chceli, prečítajte si náš článok, ktorý sme hre venovali v období oficiálneho oznámenia, nájdete ho na tomto odkaze. Teraz sa ale poďme spoločne pozrieť na príbehový trailer Injustice 2, ktorý jasne naznačuje, o čom bude príbehové pozadie titulu.Chýbať nebudú naznámejšie postavy zo sveta DC Comics, takže si po krku pôjdu Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn a mnoho ďalších hrdinov, respektíve záporákov. O príbehu je zbytočné písať, ten vám pekne predstaví nasledovný trailer.

Na vydanie si ešte niekoľko mesiacov počkáme, keďže dátum vydania bol stanovený na 16. máj, pričom hra vyjde na konzoly PlayStation 4 a Xbox One. Podobne, ako v prípade prvého dielu, i tentokrát vznikne popri “veľkej” hre aj jej mobilná verzia pre zariadenia s Androidom a iOS.

Komentuj!