Register

A password will be e-mailed to you.

Na PlayStation Store už počas decembra odštartoval januárový výpredaj, ktorý potrvá až do 20. 1. 2017. Iba pred pár dňami však začala jeho ďalšia fáza, ktorá sa stane historicky najväčšou zľavovou akciou a týka sa viac než 700 položiek zahŕňajúcich plné hry, add-ony, filmy a ďalšie.

Priaznivci PlayStationu sa môžu tešiť na zvýhodnené ceny rôznych atraktívnych hier, ako sú STAR WARS™ Battlefront™, Uncharted™: The Nathan Drake Collection, Battlefield 4 a ďalšie. Vybrané herné tituly budú počas celého trvania výpredaja v ponuke so zľavou až do 60%, čo skutočne neznie zle. Počas tejto časovo obmedzenej akcie budú hráčom po prvýkrát v histórii PlayStation Store ponúknuté zvýhodnené ceny aj na herné tituly PlayStation VR, vrátane tých najnovších hier, ako The Last Guardian.

playstation-store

Zoznam hier v zľave je skutočne rozsiahly, zahŕňa v sebe hry totiž hry pre PS4, PS3 a aj PS Vita, a preto ak máte záujem, zamierte na tento odkaz, ktorý vás presmeruje priamo do PlayStation Store. Okrem spomínaných hier tam napríklad nájdete aj Diablo III, Ratchet & Clank, Until Dawn, Need for Speed Rivals či najnovší diel bez podtitulu, Bloodborne a mnohé ďalšie hry. Hoci sú Vianoce za nami a veľa z vás dozaista našlo svoju vysnívanú hru pod vianočným stromčekom, možno v rámci tohto výpredaja nájdete niečo ďalšie.

Kompletný zoznam hier taktiež nájdete na PlayStation.Blogu, kde zároveň sú vyselektované tituly, ktoré do zľavy ešte len pribudli, ktoré z nej naopak vypadli, no nechýbajú ani tie, ktoré sú vo výpredaji počas celej doby jeho trvania. Tak ako, našli ste niečo zaujímavé?

Komentuj!