Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť SONY a ich PlayStation 4 majú za sebou mimoriadne úspešný rok 2016. Okrem toho, že došlo k omladeniu PlayStation 4 v Slim podobe, na svoje si prišli aj priaznivci výkonnejšieho hardwaru v podobe PlayStation 4 Pro. Zabudnúť nemožno ani na virtuálnu realitu PlayStation VR, na ktorú sme sa pozreli v samostatnom článku. To najdôležitejšie pre samotnú spoločnosť SONY je asi dosiahnutie méty 50 miliónov predaných konzol. Čo však rok 2017?

Podľa SONY bol pre ich spoločnosť rok 2016 o hardware, no rok 2017 bude o software, a teda o hrách. Naplánovaných majú niekoľko exkluzivít, ktoré vyzerajú čoraz lepšie a my si ich teraz môžeme pozrieť na jednom videu. Nechýbajú očakávané pecky ako Horizon Zero Dawn, NieR: Automata, Gravity Rush 2, Gran Turismo Sport a mnoho ďalších titulov. Zaujímavé je, že chýba remaster Crash Bandicoota, no pravdepodobne to bude zapríčinené tým, že hra nevychádza priamo pod hlavičkou SONY.

Vo videu nájdete aj ukážky z Detroit: Become Human od Quantic Dream, vývojárov hier Fahrenheit, Heavy Rain, či Beyond: Two Souls a titulu Dreams, ktorý pre nás chystajú Media Molecule, autori LittleBigPlanet 1, 2 a Tearaway. Na tom by nebolo nič zvláštne, avšak tieto hry nemajú potvrdený dátum vydania na tento rok. SONY sa ospravedlnila, že ide o chybu, no možno tieto tituly skutočne tento rok uvidíme, nakoľko SONY bude potrebovať na koniec roka najmä zaujímavé hry, pretože Microsoft chystá zahájiť predaj Projectu Scorpio, čo by mala byť doposiaľ najvýkonnejšia konzola. Najdôležitejšie sú však práve samotné hry, takže sa poďme pozrieť na to, čo si pre nás chystajú štúdia spolupracujúce / patriace pod SONY.

Komentuj!