Register

A password will be e-mailed to you.

Generálny manažér BioWare Aaryn Flyn konečne oznámil presné dátum vydania očakávanej hry Mass Effect Andromeda. To bolo stanovené u nás v Európe na 23. marec 2017. Pri príležitosti tohto oznámenia zároveň vyhlásil, že Andromeda je doteraz najambicióznejším dielom celej série. Štúdio Bioware vraj momentálne využíva všetok dostupný čas, aby hru do konca marca vyladilo čo najlepšie.

Navyše hneď na druhý deň po tomto oznámení sa hráči dočkali vďaka Nvidii a akcie CES 2017 aj ďalšieho gameplay traileru, ktorý ukázal novú náplň Mass Effectu: Andromeda. Najnovšie video trvá cez dve minúty a je na ňom vidieť prílet na planétu vo vesmírnej lodi Tempest, výber spoločníka a aj rôzne špecializácie a schopnosti hráčovej postavy.

obr-2

obr-1Video je vytvorené z PC verzie hry hranej s ovládačom. Vedúci dizajnér BioWare Ian Frazier však popritom na Twitteri napísal, že sa už teší na to, až bude môcť ukázať aj ovládanie s pomocou myši a klávesnice. Typy ovládania vraj budú môcť hráči kedykoľvek zmeniť. Čo sa týka konzolových verzií hry, bolo spomenuté, že rozlíšenie verzie na XOne bude 900p a na Playstation 4 1080p pri 30fps.

Komentuj!